Expert in het leggen van al uw vloeren

Op zoek naar een vloer waar u nog lang van kunt genieten? Verlangt u naar een stijlvolle vloer die met het nodige vakmanschap gelegd is? Vloeren Matthys heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van tegelvloeren. We bieden u een uitgebreid aanbod aan van tegels, keramiek en natuursteen. Kwaliteit en ervaring aan de juiste prijs. Met de nodige focus en een professionele aanpak gaan wij proper en secuur te werk. Volgens de regels van de kunst leggen wij uw droomvloer in een mum van tijd.

Professioneel advies op maat

Bent u niet helemaal zeker welke vloer het meest geschikt is voor uw badkamer, keuken, woon-, werk- of eetkamer? Dan kunt u steeds bij ons terecht voor vrijblijvend professioneel advies. Naast de ervaring in natuursteen, volgen wij ook de laatste trends op de voet en weten perfect wat het best bij uw stijl past. Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog voor uw afspraak!

plaatsen van vloeren en tegels
met liefde voor het vak in absolute perfectie.

Natuursteen

Het plaatsen van natuursteen is de absolute specialiteit van Vloeren Matthys. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van zowel antieke blauwsteen, natuursteen in verband als imitatie ouderdom met getrommelde technieken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Keramiek

Voor een onderhoudsvriendelijk, maar kwaliteitsvol resultaat, is keramiek de perfecte oplossing. Naast het betegelen van vloeren, als wanden, is keramiek ook gekend voor de imitatie parketlook. Prachtig resultaat met de voordelen van een stenen vloer!

Terracotta

Terracotta wordt reeds meer dan 1000 jaar toegepast als vloerbekleding. De rustieke look en de natuurlijke charme maakt het tot de favoriet voor heel wat huizen. Dit materiaal biedt tal van voordelen die wij met de nodige advies en kennis bij u plaatsen.

Mozaïek

Het plaatsen van mozaïek was vroeger een huzarenwerk, maar tegenwoordig wordt de mozaïek niet langer tegel per tegel geplaatst. Deze kleine tegels zijn verkrijgbaar in vellen. Een prachtig en creatief resultaat!

Terrassen en opritten

Wij plaatsen uw terras of oprit van afbraak, het grondwerk. Van funderingen tot de volledige afwerking van uw verhardingen. Met het nodige advies plaatsen wij vele soorten van natuursteen, beton of keramiek.

Vloerisolatie en chape

Een goede vloerisolatie is essentieel in het bouwproces. Chape zorgt voor een egale afwerking van uw uiteindelijke vloer. Het is zeer belangrijk dat dit tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Vloeren Matthys helpt u hier graag bij.